Xaris Finland kouluttaa ja kurssittaa. Ryhmän tanssijat ovat kokeneita ja koulutettuja tanssipedagogeja. Pidämme koulutuksia tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, vaikkapa osana tapahtumaa, seminaaria, leiriä tai ammattiryhmän esityksen yhteydessä teoksen teemoista.

Lajeina esim. Nykytanssi, jazz, tanssi ja ylistys, lastentanssi, tanssi-improvisaatio, koreografia jne.

 

 

Valmiit kurssikokonaisuudet:

Armoa siskot

Koulutuskokonaisuudessa kuljetaan tanssin, liikkeen ja mielikuvien opastamana kohti armollista oman itsemme hyväksymistä. Kurssin aikana tutkitaan ja peilataan raamatun naisten elämää konkreettisten liikeharjoitteiden avulla. Samalla tutustutaan omaan itseen ja kanssasiskoihin iloa ja huumoria unohtamatta.

 

Kurssi soveltuu naistenpäiville, naisten teemailtoihin, osaksi suurempaa tapahtumaa tai omaksi kokonaisuudekseen. Kurssin laajuus ja kesto voidaan räätälöidä toiveiden mukaiseksi. Kurssin tai tapahtuman yhteyteen on mahdollista järjestää Xaris Finland -tanssiryhmän esitys raamatun naisista.

 

Kurssin hinta: yhden kouluttajan nettopalkkio/päivä 200 euroa, tilaajalle 300 euroa (sis. 50 euroa ryhmälle ja henkilösivukulut) + matkat ja ylläpito. Kaksi kouluttajaa ja esitys nettopalkkio/päivä 400, tilaajalle 550 euroa.

 

 

Vapaa liikkuvuus

Monikulttuurinen tanssityöpaja maahanmuuttajille.

Työpajassa osallistujat pääsevät eläytymään toistensa kokemuksiin, elämään ja kulttuureihin erilaisten improvisaatio- ja liikeharjoituksien avulla. Pajassa tutustutaan myös suomen kielen alkeisiin tanssin avulla.

 

Työpaja soveltuu maahanmuuttajatyöhön ja erilaisiin monikulttuurisiin tapahtumiin.
Työpajan laajuus ja kesto voidaan räätälöidä toiveiden mukaiseksi. Työpajan tai tapahtuman yhteyteen on mahdollista järjestää Xaris Finland -tanssiryhmän esitys.

 

Työpajan hinta: yhden kouluttajan nettopalkkio/päivä 200 euroa, tilaajalle 300 euroa (sis. 50 euroa ryhmälle ja henkilösivukulut) + matkat ja ylläpito. Kaksi kouluttajaa ja esitys nettopalkkio/päivä 400, tilaajalle 550 euroa.

studio tasaamo

höyläämötie 18 5.krs,

00350 helsinki

p.040 5074 557

e. xarisfinland@gmail.com

 

 

 

 

© Copyright  xarisfinland.

studio tasaamo

höyläämötie 18 5.krs,

00350 helsinki

p.040 5074 557

e. xarisfinland@gmail.com

 

 

 

 

© Copyright  xarisfinland.