Ihmeellinen matka

Ihmeellinen matka vie maailman ääriin tanssin askelin. Koko perheen tanssisadun teemoina ovat lähetys, kansainvälisyys ja omastaan jakaminen.

 

Eräänä yönä Sinttu kokee ihmeellisen seikkailun. Kun iltalaulu on laulettu ja uni melkein tullut, huoneeseen lehahtaa enkeli. Näin alkaa ihmeellinen matka halki maailman, jonka aikana Sinttu kohtaa ystävän Afrikasta, Kiinasta ja Intiasta. Sinttu tutustuu lasten elämään, saa näiltä lahjaksi ikiomat tanssit ja oppii samalla jakamaan omastaan. Kun aamu koittaa, tuttu iltalaulu ”Siunaa koko maailmaa” on saanut aivan uuden merkityksen, ja silloin ei enää yleisönkään tarvitse pysyä penkeissään.

 

Tanssiryhmä Xaris Finlandin lastenteos on mukaansatempaava ja sadunhohtoinen tanssisatu koko perheelle. Matkan aikana tutustutaan afrikkalaiseen, kiinalaiseen ja intialaiseen kulttuuriin musiikin ja tanssin keinoin. Kulttuurien kohtaamisen myötä pohditaan maailman lasten erilaisia elämäntilanteita, kuten kuivuutta, lukutaidottomuutta ja köyhyyttä. Samalla opitaan, että pienikin lahja voi auttaa ja että ystävyys kantaa yli rajojen.

 

Teoksen musiikin on säveltänyt ja sovittanut Antti Vuori ja Jaakko Löytty.

Lavastus Tapio Rantanen.

Tuotanto: Suomen Lähetysseura ja Creative Arts Europe Finland/Xaris Finland.

 

KOHDERYHMÄ

Päiväkoti- ja koululaisryhmät, lasten kansainvälisyys- ja lähetyskasvatustapahtumat, lastenleirit. Visuaalisuutensa vuoksi teos sopii koko perheelle. Neljä tanssijaa. Kesto n. 25 minuuttia.

 

Teoksen yhteyteen on mahdollista järjestää tanssityöpaja lapsille tai koko perheelle. Xaris Finlandin tanssijat ovat tanssin ammattilaisia ja kokeneita tanssipedagogeja.

studio tasaamo

höyläämötie 18 5.krs,

00350 helsinki

p.040 5074 557

e. xarisfinland@gmail.com

 

 

 

 

© Copyright  xarisfinland.

studio tasaamo

höyläämötie 18 5.krs,

00350 helsinki

p.040 5074 557

e. xarisfinland@gmail.com

 

 

 

 

© Copyright  xarisfinland.