XARIS FINLAND – AIKUISTEN TUNNIT

 

Etsitkö paikkaa harrastaa tanssia kristityssä ryhmässä? Haluatko kehittää lahjojasi, etsiä eri tapoja yhdistää tanssi ja usko ja kokea liikkumisen iloa? Oletko aina halunnut tanssia, muttet koskaan ehtinyt, jaksanut tai uskaltanut?

 

Aikuisten tanssitunneilla voit lähteä liikkeelle omista lähtökohdistasi, saat opetusta eri tanssitekniikoista ja teet löytöretkiä luovuuteen sekä uskon ilmaisemiseen liikkeellä kannustavassa ilmapiirissä.

 

Tunnit koostuvat tanssin tekniikasta (jazz ja nykytanssi), koreografian harjoittelusta, kehonhuollosta ja ylistämisestä yhdessä tanssien. Ryhmiin otetaan 15–20 aikuista ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

AIKUISET KESKITASO

Maanantaisin klo 19.45–21.00 / Johanna Halén

 

AIKUISBALETTI ALKEET

Perjantaisin klo 18.00–19.30 / Jutta Salmela

 

BALETTI KESKITASO

Keskiviikkoisin klo 18.00–19.30

Vastaava opettaja Titta Tunkkari. Titta on työskennellyt tanssijana Suomessa ja kansainvälisesti ja on Xaris Finlandin taiteellinen johtaja.

 

OPETTAJAT

Jutta Salmela

Jutta on valmistunut balettipedagogiksi Oulun Ammattikorkeakoulusta. Hän on mukana Xariksen ammattiryhmässä ja on käynyt mm. Bethel-seurakunnan ylistyskoulun Reddingissä.

 

Johanna Halén

Johanna Halén on kokenut tanssipedagogi ja tanssin ammattilainen. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Kuopion konservatoriosta ja täydentänyt opintojaan Teakin maisteriohjelmassa. Johanna on ollut mukana Xaris Finlandin toiminnassa kantavana voimana sen perustamisesta lähtien.

 

Titta Tunkkari

Titta Tunkkari on Xaris Finlandin perustaja ja taiteellinen johtaja. Työskenneltyään tanssijana ulkomailla ja Suomessa hän on toiminut baletinopettajan useissa eri oppilaitoksissa.

 

 LUKUKAUSIMAKSUT

75 min tunti / 130 e

90 min / 145 e

 

Tunnit ovat Suomen Lähetysseuran Tasaamo-studiolla.

(Pitäjänmäki, Höyläämötie 18 A, 5. krs)

Ilmoittautumiset: xarisfinland@gmail.com

studio tasaamo

höyläämötie 18 5.krs,

00350 helsinki

p.040 5074 557

e. xarisfinland@gmail.com

 

 

 

 

© Copyright  xarisfinland.